Heerlijk nog even die zomer!

Heeft u het idee om nog een feestje, borrel of event te plannen met dit lekkere weer? Wij helpen u mee te denken op het gebied van catering, inrichting dranken en personeel. Graag maken wij een vrijblijvende offerte op maat zodat u precies weet waar u aan toe bent, het kan maar geregeld zijn toch?! 

Ook kunt u zelf een keuze maken uit ons aanbod op ons productoverzicht


 

         0493 311 401

Catering

Uw event, feest of borrel is niet compleet zonder dat u uw gasten in catering voorziet. Een schaal met hapjes tijdens een receptie, een diner aan een mooi ingedekte tafel, een buffet op uw feestavond of een gezellige smakelijke bbq samen met collega’s, Joris & Martijn party en catering kunnen voor elke gelegenheid een smakelijke culinaire invulling presenteren voor zowel een klein als een groot gezelschap.

Vanuit onze uitgebreide keuken bereiden wij alles zelf, samengesteld uit natuurlijke verantwoorde ingrediënten. Niet alleen willen we dat u en uw gasten genieten van de fijne smaken en structuren, maar ook dat uw ogen worden geprikkeld door de mooie kleuren en vormen van de opgemaakte gerechten.

Wij bereiden alles in eigen keuken en presenteren dit eet-klaar op uw gewenste locatie. Geen zorgen, geen voorbereiding voor u, gewoon lekker genieten met uw gasten. Mocht het nodig zijn dat we op locatie gerechten moeten bereiden dan nemen we daar de benodigde materialen voor mee.

Wij werken volgens HACCP normen. Dit zijn wettelijke gecontroleerde richtlijnen die voorzien in het veilig bereiden van voedsel door bedrijven. Zodoende kunnen we u niet alleen lekker, maar ook verantwoord eten aanbieden.

Wilt u zelf alvast een kijkje nemen op ons productoverzicht? Bekijk dit dan hier. (productoverzicht)

Geïnteresseerd?


Neem dan nu contact op
j&m wit

Joris & Martijn party en catering V.O.F
Industrieweg 51
5753 PB, Deurne

Tel: 0493-311401

Algemeen:
Joris:
Martijn: