0493 311 401

Partyverhuur Deurne

U heeft een Feestje, borrel, opening of een ander event, maar u bent niet ingericht op een grotere groep gasten die over de vloer komt. Geen probleem natuurlijk, voor elke situatie is een passende oplossing aan partyverhuur. Joris & Martijn party en catering beschikt over een ruim assortiment aan partyverhuur waarmee uw speciale gelegenheid een succes wordt.

Heeft u te weinig ruimte dan kan een tent een oplossing zijn. Zitplaatsen creeert u met staantafels en krukken of zittafels met stoelen. De sfeer is bepalend voor uw event, dus mooie verlichting van uw locatie is een meerwaarde. Behoefte aan leuke muziek? Heeft u al eens een muziekcomputer gehad met actieve speaker? Natuurlijk is een koud drankje niet te missen, daarvoor hebben we koelingen, glaswerk en mobiele bar ter beschikking. Ontvangst met een heerlijk kopje koffie? een perculator of koffieautomaat is dan erg makkelijk net als diverse soorten koffie- en thee servies. 

Wilt u weten wat we nog meer te bieden hebben aan partyverhuur? bel ons met uw vraag, kijk op ons productoverzicht of neem contact op.

Graag denken wij met u mee over de invulling van uw feest of event en maken graag een offerte voor u met een plan op maat. 

feest

 

Geïnteresseerd?


Neem dan nu contact op
j&m wit

Joris & Martijn party en catering V.O.F
Industrieweg 51
5753 PB, Deurne

Tel: 0493-311401

Algemeen:
Joris:
Martijn: