Vakantie sluiting

Vanwege onze zomervakantie zijn we dit jaar gesloten van zondag 14 juli 2024 t/m zondag 11 augustus 2024.

U kunt ons dan wel bereiken via email. Aanvragen voor opdrachten worden voor die tijd verwerkt en daarna weer.


 

         0493 311 401

Over ons

1 januari 2002. Joris en Martijn, 2 broers, maken een start met een bedrijf gericht op het verzorgen van catering. Martijn met zijn ervaringen in professionele keuken en met horeca kennis, Joris met zijn kennis en visie vanuit het bedrijfsleven in management en productie in combinatie met food. Samen besloten ze om op hun eigen manier en met eigen visie en inspiratie de wensen van klanten op het gebied van catering op een kwalitatieve manier te kunnen invullen. De naam was snel bedacht. Geen snelle trendy naam, liever dicht bij onszelf blijven. Wij zijn gewoon wie we zijn. Joris & Martijn party en catering v.o.f. ging het bedrijf heten waarmee we ons wilden onderscheiden en presenteren.

In de loop der jaren kregen we steeds vaker naast het verzorgen van diverse mogelijkheden op het gebied van food, ook de vraag of we ook de verdere invullingen konden verzorgen rondom een feest, borrel of event. Juist het wegnemen van het regelen en de zorgen rond die speciale gebeurtenis past binnen onze filosofie die je als cateraar zou moeten nastreven. Een totaal concept kunnen verzorgen, meedenken met de klant, perfecte sfeer creëren, die gezellige ambiance tot stand brengen waardoor dat ene speciale moment een succes wordt is juist de uitdaging voor ons.

Food, drinks, personeel, inrichting, tent, licht en geluid, entertainment, allemaal factoren die we u kunnen aanbieden, die op elkaar zijn afgestemd in de juiste sfeer, en met maar een contactpersoon bij een en hetzelfde bedrijf.

Vanuit ons bedrijf in Deurne staan we u graag te woord, luisteren we naar uw wensen, maken we voor u een offerte op maat, bereiden we uw catering vanuit eigen keuken, bezorgen we uw partyverhuur. Precies en wanneer zoals u wilt en wenst, precies zoals wij denken dat het zou moeten zijn in kwaliteit, aanbod en kwantiteit.

Geïnteresseerd?


Neem dan nu contact op
j&m wit

Joris & Martijn party en catering V.O.F
Industrieweg 51
5753 PB, Deurne

Tel: 0493-311401

Algemeen:
Joris:
Martijn: