Bestelformulier

Voor u gekookt  ➡︎
         0493 311 401

Nieuws

Voor u gekookt

verse groenten

Geen zin of tijd om te koken of niet de mogelijkheid om te koken vandaag? Maar wel zin in een heerlijke verantwoorde verse avondmaaltijd?

Joris & Martijn party en catering komt met "VOOR U GEKOOKT". Een nieuw concept dat is ontstaan vanuit de behoefte om snel, eenvoudig maar toch lekker en verantwoord te kunnen eten zonder dat u hier zelf al te veel moeite voor hoeft te doen. Geen fastfood, wel lekker, eerlijk en vers!

Wij maken elke week 3 soepen, 3 hoofdmaaltijden en 3 desserts. Deze kunt u in de voorafgaande week bestellen via het bestelformulier (klik hier) op deze website www.jorisenmartijn.nl Wij maken alles in eigen keuken met verse ingrediënten, uiteraard met dezelfde smaak en kwaliteit die u van ons gewend bent. We zorgen er voor dat uw bestelling netjes verpakt is en door u kan worden opgehaald of bij u bezorgd kan worden.

Met eenvoudige middelen zoals fornuis, oven en magnetron hoeft u deze producten alleen maar te verwarmen op de door ons beschreven manier en geniet u snel van een overheerlijke complete verse avondmaaltijd!

Bestellen gaat eenvoudig via het bestelformulier, betalen gaat eenvoudig via pinbetaling bij ophalen of bezorgen. 

Graag zien we snel uw bestelling tegemoet!

 

 Ad voor u gekookt bestel nu

 

Geïnteresseerd?


Neem dan nu contact op
j&m wit

Joris & Martijn party en catering V.O.F
Industrieweg 51
5753 PB, Deurne

Tel: 0493-311401

Algemeen:
Joris:
Martijn: