0493 311 401

Nieuws

Voor u gekookt

verse groenten

Geen zin of tijd om te koken of niet de mogelijkheid om te koken vandaag? Maar wel zin in een heerlijke verantwoorde verse avondmaaltijd?

Joris & Martijn party en catering komt met "VOOR U GEKOOKT". Een nieuw concept dat is ontstaan vanuit de behoefte om snel, eenvoudig maar toch lekker en verantwoord te kunnen eten zonder dat u hier zelf al te veel moeite voor hoeft te doen. Geen fastfood, wel lekker, eerlijk en vers!

Wij maken elke week 3 soepen, 3 hoofdmaaltijden en 3 desserts. Deze kunt u in de voorafgaande week bestellen via het bestelformulier op onze website www.jorisenmartijn.nl (aan de bestelpagina wordt nog aan gewerkt) Wij maken alles in eigen keuken met verse ingredi├źnten, uiteraard met dezelfde smaak en kwaliteit die u van ons gewend bent. We zorgen er voor dat uw bestelling netjes verpakt is en door u kan worden opgehaald of bij u bezorgd kan worden.

Met eenvoudige middelen zoals fornuis, oven en magnetron hoeft u deze producten alleen maar te verwarmen op de door ons beschreven manier en geniet u snel van een overheerlijke complete verse avondmaaltijd!

Bestellen gaat eenvoudig via het bestelformulier, betalen gaat eenvoudig via pinbetaling bij ophalen of bezorgen. 

Vanaf 1 februari beginnen we met ons eerste weekmenu, houd onze website in de gaten. Graag zien we snel uw bestelling tegemoet!

Ad standaard 1

 

 

Geïnteresseerd?


Neem dan nu contact op
j&m wit

Joris & Martijn party en catering V.O.F
Industrieweg 51
5753 PB, Deurne

Tel: 0493-311401

Algemeen:
Joris:
Martijn: