0493 311 401

Nieuws

Event planning en realisatie

Eindelijk is het zover, daar wilt u bij stil staan, dat moet gevierd worden. Maar hoe pakt u dit aan? Klinkt zo leuk een feestje, borrel of ander event organiseren maar al doende komt u er achter dat er toch best veel bij komt kijken. Ook niet iets wat u elke dag doet en eigenlijk ook niet iets waar u veel ervaring mee heeft. 

Wat te denken over het te verwachten aantal gasten? zou jammer zijn als u met meer gasten rekening houd dan dat er werkelijk komen. U hoopt op zon en droog weer, maar wat als het regent? Hoeveel dranken haalt u in huis en hoe krijgt u deze koud geserveerd? Welke sfeer wilt u op uw event, en hoe creeert u deze? Wilt u ook genieten van uw feest of event of loopt u de hele dag uw gasten het naar de zin te maken?

Joris & Martijn party en catering v.o.f. kunnen u goed hierin helpen en prima mee adviseren. Door onze jarenlange ervaring met het organiseren en invullen van diverse events weten we precies waar u over na moet denken en hoe u dat moet aanpakken. Het zou toch jammer zijn als die ene speciale gebeurtenis niet geheel verloopt zoals u dat graag voor ogen hebt? Beter daar vooraf over nagedacht dan achteraf over zeggen jammer dat we daar geen rekening mee hebben gehouden.

Wij denken graag met u mee en desgewenst voeren we dit ook voor u uit. Mocht het zo zijn dat we zelf niet deze mogelijkheden hebben dan hebben wij een uitgebreid netwerk waarbinnen we zeker de oplossing kunnen vinden voor uw event, borrel of feest.

 

 

 

Geïnteresseerd?


Neem dan nu contact op
j&m wit

Joris & Martijn party en catering V.O.F
Industrieweg 51
5753 PB, Deurne

Tel: 0493-311401

Algemeen:
Joris:
Martijn: