0493 311 401

Nieuws

We are looking for you...

We are looking for you...

als jij op zoek bent naar een leuke nieuwe baan.

Voor ons bedrijf zijn wij op zoek naar versterking van ons team. Behalve catering, houden we ons ook bezig met lunchservice en partyverhuur, daarom zijn wij op zoek naar personeel voor de volgende functies;

Mederwerker lunchservice:

Het voorbereiden en maken van diverse producten welke wij met onze lunchservice aanbieden zoals broodjes, soepen, salades, drankjes etc. Dit zal plaats vinden in de keuken binnen ons bedrijf. Eigenschappen benodigd hiervoor zijn netjes en hygienisch kunnen werken, kunnen aanpakken en doorwerken, zelfstandig kunnen werken, orderlijk bezig zijn en logisch nadenken. Ervaring met haccp is mooi meegenomen, zo niet dan zou het mooi zijn als je leergierig bent. werkzaamheden zullen ma t/m vrij zijn van 9.30 uur tot 12.30 uur. dit zal uit komen op ca.15 uur per week.(afwijking aantal uur evt.in overleg)

Medewerker Keuken:

Het voorbereiden en bereiden van diverse gerechten welke wij zullen presenteren aan klanten. Dit gaat om zowel warme als koude gerechten. Tevens ben je bezig met goederen ontvangen van leveranciers en het opbergen hier van, het opruimen en schoon houden van je werkplek en het naleven van de haccp voorschriften i.v.m. voedsel veilig bereiden. Graag zien we dat je zelfstandig netjes en orderlijk kunt werken en denken, dingen na uitleg vlot oppakt, kennis van koken hebt en op de hoogte bent van haccp. Een rijbewijs is mooi meegenomen en enige ervaring in een profesionele keuken zal een plus zijn. Werktijden zullen vooral van ma t/m vrij zijn, tussen 9.00 en 17.00 uur. Aantal uren zal in overleg zijn. 

Medewerker Partyverhuur:

Het gereedzetten van orders m.b.t. partyverhuur welke naar klanten zullen gaan. Deze zullen ook moeten worden geladen, afgeleverd en opgehaald en evt.worden opgebouwd en afgebroken op locatie. We verwachten van jou dat je kunt aanpakken, niet bang bent voor tillen en sjouwen, zelfstandig kunt werken en denken, orderlijk en netjes bezig bent, rijbewijs B bezit en uiteraard representatief en klantgericht bent. Werktijden zullen vooral op do, vrij, zat en maandag zijn. Aantal uren in overleg.

 

Mocht je interesse hebben in een van bovenstaande functies, of misschien zie jij hierboven een ideale combinatie die je op het lijf geschreven is, maak ons dan snel blij met je motivatie en cv en wie weet zit jij snel bij ons aan tafel voor een goed gesprek. ()

 

 

 

 

 

 

reacties graag naar (

 

Nieuwsgierig naar ons bedrijf? Ga dan naar onze website voor meer informatie.

 

Geïnteresseerd?


Neem dan nu contact op
j&m wit

Joris & Martijn party en catering V.O.F
Industrieweg 51
5753 PB, Deurne

Tel: 0493-311401

Algemeen:
Joris:
Martijn: