Bestelformulier

Voor u gekookt  ➡︎
         0493 311 401

Nieuws

Voor u gekookt

verse groenten

Geen zin of tijd om te koken of niet de mogelijkheid om te koken vandaag? Maar wel zin in een heerlijke verantwoorde verse avondmaaltijd?

Joris & Martijn party en catering komt met "VOOR U GEKOOKT". Een nieuw concept dat is ontstaan vanuit de behoefte om snel, eenvoudig maar toch lekker en verantwoord te kunnen eten zonder dat u hier zelf al te veel moeite voor hoeft te doen. Geen fastfood, wel lekker, eerlijk en vers!

Wij maken elke week 3 soepen, 3 hoofdmaaltijden en 3 desserts. Deze kunt u in de voorafgaande week bestellen via het bestelformulier (klik hier) op deze website www.jorisenmartijn.nl Wij maken alles in eigen keuken met verse ingrediënten, uiteraard met dezelfde smaak en kwaliteit die u van ons gewend bent. We zorgen er voor dat uw bestelling netjes verpakt is en door u kan worden opgehaald of bij u bezorgd kan worden.

Met eenvoudige middelen zoals fornuis, oven en magnetron hoeft u deze producten alleen maar te verwarmen op de door ons beschreven manier en geniet u snel van een overheerlijke complete verse avondmaaltijd!

Bestellen gaat eenvoudig via het bestelformulier, betalen gaat eenvoudig via pinbetaling bij ophalen of bezorgen. 

Graag zien we snel uw bestelling tegemoet!

 

 Ad voor u gekookt bestel nu

 

Event planning en realisatie

Eindelijk is het zover, daar wilt u bij stil staan, dat moet gevierd worden. Maar hoe pakt u dit aan? Klinkt zo leuk een feestje, borrel of ander event organiseren maar al doende komt u er achter dat er toch best veel bij komt kijken. Ook niet iets wat u elke dag doet en eigenlijk ook niet iets waar u veel ervaring mee heeft. 

Wat te denken over het te verwachten aantal gasten? zou jammer zijn als u met meer gasten rekening houd dan dat er werkelijk komen. U hoopt op zon en droog weer, maar wat als het regent? Hoeveel dranken haalt u in huis en hoe krijgt u deze koud geserveerd? Welke sfeer wilt u op uw event, en hoe creeert u deze? Wilt u ook genieten van uw feest of event of loopt u de hele dag uw gasten het naar de zin te maken?

Joris & Martijn party en catering v.o.f. kunnen u goed hierin helpen en prima mee adviseren. Door onze jarenlange ervaring met het organiseren en invullen van diverse events weten we precies waar u over na moet denken en hoe u dat moet aanpakken. Het zou toch jammer zijn als die ene speciale gebeurtenis niet geheel verloopt zoals u dat graag voor ogen hebt? Beter daar vooraf over nagedacht dan achteraf over zeggen jammer dat we daar geen rekening mee hebben gehouden.

Wij denken graag met u mee en desgewenst voeren we dit ook voor u uit. Mocht het zo zijn dat we zelf niet deze mogelijkheden hebben dan hebben wij een uitgebreid netwerk waarbinnen we zeker de oplossing kunnen vinden voor uw event, borrel of feest.

 

 

 

Van showroom naar bruiloft

Afgelopen week mochten we de invulling verzorgen voor een mooi gezellig feest ter ere van een huwelijk. De ruimte die we hier voor ter beschikking hadden is normaal een showroom voor auto's, een mooie uitdaging om deze om te bouwen naar een sfeervolle omgeving voor een receptie en feest. Joris & Martijn party en catering verzorgden dit event niet alleen de catering, ook de inrichting, dranken en personeel werden geleverd. 

Lees meer

Geïnteresseerd?


Neem dan nu contact op
j&m wit

Joris & Martijn party en catering V.O.F
Industrieweg 51
5753 PB, Deurne

Tel: 0493-311401

Algemeen:
Joris:
Martijn: