Event planning

Niks aan het toeval overlaten en met een gerust hart die speciale gebeurtenis vieren en beleven? 

lees hier meer

 

         0493 311 401

Lunchservice

Bezig met een leuk project op je werk, een belangrijke klant komt langs, er is een meeting gepland of je wilt gewoon met collega’s een keer iets anders eten dan je boterhammen? Joris & Martijn party en catering bieden hiervoor een lunchservice. Wat houdt deze lunchservice in? Wij hebben een bestellijst met daarop diverse broodjes met diverse belegsoorten. Al onze broodjes zijn rijkelijk getopt en elk broodje is een unieke aparte beleving en vers gemaakt. Deze broodjes leveren wij standaard per stuk ingepakt of op een luxe nette schaal met servetten. Tevens kunt u bij ons terecht voor diverse dranken, heerlijk verse frisse salades, soepen en pasta’s.

Graag ontvangen wij van u de bestelling op tijd, maar wij hanteren een minimum bereidingstijd van 1,5 uur. Zo kunt u uw bestelling zelfs op het laatste moment doorgeven op de dag zelf. Vertel ons wat u wilt bestellen, hoe laat het gereed moet staan, en wij zorgen er voor dat u en uw gasten heerlijk kunnen genieten van deze belegde broodjes.

Niet alleen hebben wij heerlijke belegde broodjes, ook hebben wij frisse gezonde salades, drankjes zoals vers jus d'orange, smoothies, melk, diverse soepen of een warme maaltijd met nasi of pasta.

Wij staan voor u klaar elke werkdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. In het weekend kan ook, dan horen we dat wel graag voor het weekend.

Op deze website ziet u onze bestellijst staan, lunchservice  Deze kunt u invullen en doormailen naar ons emailadres

Geïnteresseerd?


Neem dan nu contact op
j&m wit

Joris & Martijn party en catering V.O.F
Industrieweg 51
5753 PB, Deurne

Tel: 0493-311401

Algemeen:
Joris:
Martijn: